Plan je bezoek

Je huurt per dagdeel (4 uur) of per dag (8 uur). De aanvangs- en eindtijden zijn veelal af te stemmen. 
Prijzen verschijnen bij het maken van een selectie of kijk eerst op prijzen. Stuur bij vragen of opmerkingen een e-mail naar verhuur@puurzentrum.nl 

De Amethist zaal

Deze ruimte is 100m² + lounge/ coffee-corner en flexibel in te richten. Daarom optimaal als vergaderruimte, voor workshops, trainingen, presentaties en als lesruimte.

 

De Bergkristal ruimte

Deze ruimte is 32m² en heeft een neutrale basisinrichting. Het is een mooie ruimte voor vergaderingen, workshops en trainingen tot ca. 12 personen.

 

Praktijkruimte(s)

De ruimtes zijn circa 16 m² en ideaal voor beginnende of parttime therapeuten, coaches en energiewerkers.

PUUR is neutraal in religie, overtuigingen, politieke standpunten en seksuele oriëntatie. Wel kijken we bij verhuur of het evenement past binnen de (brede) PUUR visie en de levensbeschouwelijke doelstelling van de stichting. Respect voor mens- en natuur vanuit de holistische visie zijn de basis. 

Heb je een praktijk dan is het wellicht interessant om aan te sluiten bij PUUR centrum voor welzijn. 

Kies voor PUUR gemak en scherpe prijzen

Van full-service tot
'we regelen het zelf'

Afhankelijk van de wensen kunnen we volledig ontzorgen met tussendoortje en catering tijdens de vergadering of workshop. Maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te regelen. 

 

Lekkere versgemalen koffie, een variatie aan thee en fruit/kruid water zijn inclusief tot 20 personen. Daarboven geldt een toeslag van €3,50 p.p. per dagdeel. 

 

Vanzelfsprekend bieden we PUURe producten. 

no-nonsens en transparant

Hoe we werken

Kies de ruimte en data

Bekijk in de planner de beschikbaarheid van de gewenste ruimte en reserveer eenvoudig.

Liever eerst komen kijken

Bel (085 060 73 39) of e-mail (verhuur@puurzentrum.nl) voor het maken van een afspraak.
Je bent van harte welkom.

Zijn prijsafspraken mogelijk?

Voor non-profit instellingen met een maatschappelijke doelstelling of bij frequente(re) huur zijn prijsafspraken mogelijk.

Zelf zijn we ook een non-profit stichting met een maatschappelijk doel. Door te huren ondersteun je onze PUUR missie en kunnen we evenementen voor een breed publiek blijven aanbieden.

Is annuleren mogelijk?

Soms loopt het anders dan gepland. We hanteren voorwaarden en we gaan graag een duurzame relatie aan. We zullen daarom altijd meedenken in mogelijkheden. De algemene voorwaarden zijn leidend.

We ont-moeten je graag

Het organiseren van een evenement kan stressvol zijn. We ondersteunen je graag om je vergadering, workshop, training of presentatie goed voor te bereiden.
We vinden het leuk en weet je nog? Verbinden is het motto van PUUR.

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul het formulier in met je vraag of opmerking en we nemen contact met je op.